Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

TRIVAGO η πολυτιμότερη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών και πληροφοριών.



Η trivago είναι μια μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών και πληροφοριών.
Η ιστοσελίδα συγκρίνει τις τιμές 600.000 ξενοδοχείων, προερχόμενων από περισσότερες από 100 ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων, όπως για παράδειγμα την booking.com και η hotels.com. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και η ιστοσελίδα φιλοξενεί 18 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα, στις 47 διεθνείς πλατφόρμες της.
Η ιδέα της trivago γεννήθηκε το 2004 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τους τρεις ιδρυτές της Ρολφ Σρέμγκενς (Rolf Schrömgens), Μαλτ Ζίβερτ (Malte Siewert) και Πίτερ Βιννεμάιερ (Peter Vinnemeier) και η πρώτη έκδοση της ιστοσελίδας ήταν στον αέρα το 2005. Το 2007 ξεκίνησε να λειτουργεί η trivago Γαλλίας, Ισπανίας και Αγγλίας, ενώ έναν χρόνο αργότερα λανσάρονται οι πλατφόρμες της Πολωνίας και της Σουηδίας. Η Ελληνική πλατφόρμα της trivago είναι στον αέρα από το 2008. 

Σύγκριση Ξενοδοχειακών Τιμών

Η trivago συγκρίνει σε πραγματικό χρόνο τιμές ξενοδοχείων για τον επιλεγμένο. από τον χρήστη. προορισμό, αναζητώντας σε πάνω από 100 διαφορετικές ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων πληροφορίες όπως κριτικές, φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει το ιδανικό για τις ανάγκες του ξενοδοχείο, βασισμένος στη σύγκριση τιμών αλλά και στις εντυπώσεις άλλων χρηστών που το έχουν ήδη επισκεφτεί. Η σύγκριση ξενοδοχειακών τιμών παρέχει πληροφορίες προερχόμενες από διάφορες πηγές, όπως ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων, χρήστες και ξενοδόχους. Αυτές οι πληροφορίες είναι έτσι δομημένες, ώστε να παρέχουν στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εικόνα κάθε ξενοδοχείου.

Για κρατήσεις εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate