Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

BOOKING WITH SKYSCANNER πτήσεις ,ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτου

Τι είναι η Skyscanner;
Η Skyscanner είναι μια γρήγορη μηχανή αναζήτησης φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων που ψάχνει ανάμεσα σε πλήθος αεροπορικών εταιρειών και online ταξιδιωτικών πρακτορείων, συγκρίνει τιμές και βρίσκει σε δευτερόλεπτα φθηνά εισιτήρια για κάθε προορισμό. Επίσης, βρίσκει προσφορές για ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η Skyscanner είναι δωρεάν!
Η μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων Skyscanner είναι δωρεάν. Όταν βρίσκετε τη πτήση και κάνετε κλικ στην επιλογή 'Κράτηση', η κράτηση γίνεται απευθείας με την αεροπορική εταιρεία ή το ταξιδιωτικό πρακτορείο. Σας εμφανίζουμε πάντοτε την τελική τιμή. Δεν κρατάμε προμήθεια, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις!
Η Skyscanner είναι γρήγορη!
Η Skyscanner κάνει εύκολη και γρήγορη την αναζήτηση φθηνών αεροπορικών. Μπορείτε να δείτε τιμές για ολόκληρο το μήνα ακόμη και έτος! Αν δεν έχετε συγκεκριμένο προορισμό, κάντε αναζήτηση προς ‘Οπουδήποτε’!
Πώς κάνω κράτηση;
Όταν βρίσκετε τη πτήση σας, κάνετε κλικ στην επιλογή 'Κράτηση', σας μεταφέρουμε κατευθείαν στην αεροπορική εταιρεία ή στο ταξιδιωτικό πρακτορείο για να ολοκληρώσετε την κράτηση, χωρίς να κρατάμε προμήθεια!

Για κρατήσεις εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate