Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μάθετε πού πάνε οι χωρισμένοι στη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου!

Μαθετε που πανε οι χωρισμενοι στη γιορτη του Αγ. Βαλεντινου!

Δύο μέρες πριν τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου το διαδίκτυο βομβαρδίζεται από προτάσεις για ρομαντικούς προορισμούς. Τι γίνεται όμως με τους χωρισμένους;
Με διάφορες καινοτόμες ιδέες, επιχειρήσεις ανά τον κόσμο προσπαθούν να εξυπηρετήσουν ανθρώπους στην διαδικασία του διαζυγίου (ή αμέσως μετά από αυτό), συνδυάζοντας διακοπές και διασκέδαση ώστε να περιορισθεί όσο το δυνατόν το "δράμα".
Για ζευγάρια που επιθυμούν να χωρίσουν:
Divorce Hotel στην Ολλανδία: Με 2500€ το ζευγάρι μπορεί να πάει στο ξενοδοχείο μαζί και να φύγει χωριστά μέσα σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο. Πριν την άφιξη του ζευγαριού ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για μια ομαλή διαδικασία. Το ζευγάρι, στο οποίο προσφέρονται δύο μονά δωμάτια, λαμβάνει κατά τη διάρκεια της διαμονής συμβουλές από οικονομικούς συμβούλους και ψυχολόγους ώστε να επιτευχθεί μια σύντομη και ειρηνική συμφωνία.
The Heartbreak Hotel Agency: Με όνομα από τραγούδι του Elvis Presley, τα ξενοδοχεία της αλυσίδας στηνΟλλανδία και στο Βέλγιο κάνουν λίγο πολύ ότι και το Divorce Hotel με μόνη διαφορά ότι αυτό το πακέτο περιλαμβάνει και δικηγόρο και - επιτρέπουσας της σχετικής νομοθεσίας - υπόσχεται κατά το check - out χορήγηση και του επίσημου διαζευκτηρίου.
Για όσους χώρισαν πρόσφατα:
Μουσείο Χωρισμένων στην Κροατία: Με μια επίσκεψη στο μουσείο καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι ο μόνος στον πλανήτη που ζει το δράμα του διαζυγίου. Μια μεγάλη συλλογή από αντικείμενα που συνδέονται με κάποιο τρόπο με ιστορίες αγάπης που έληξαν άδοξα: Νυφικά, ένα μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για να καταστραφούν τα έπιπλα της πρώην, μια συσκευή κινητού τηλεφώνου που κάποιος παρέδωσε στην πρώην σύζυγό του προκειμένου να μην έχει που να του τηλεφωνεί στο μέλλον. Όλα τα εκθέματα συνοδεύονται από ένα σημείωμα με την ιστορία "πάθους" που βρίσκεται πίσω από αυτά.
Sleep together shop στο Τόκιο: Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των φρεσκοχωρισμένων είναι το άδειο κρεββάτι. Στο Τόκιο κανείς μπορεί να λύσει έστω και για λίγο αυτό το πρόβλημα "νοικίαζοντας" μια κοπέλλα μόνο για να κοιμηθεί δίπλα του. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος επιμένουν ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που φαντάζεται κανείς και ότι πρόκειται απλά και μόνο για μια συντροφιά για τον ύπνο. Η χρέωση για τα 20 λεπτά ύπνου είναι 32 δολλάρια ενώ υπάρχουν και έξτρα παροχές με αντίστοιχες χρεώσεις, όπως το "να κοιτάς την κοπέλλα στα μάτια για ένα λεπτό" ή να της χαιδεύεις τα μαλλιά για τρία λεπτά.
Η υπηρεσία άρχισε πρόσφατα να παρέχεται και σε γυναίκες σε ξεχωριστό κατάστημα της αλυσίδας.
Πάρτυ διαζυγίου: Μια εταιρία στο Μόντρεαλ οργανώνει πάρτυ για να γιορτάσει κανείς το διαζύγιο του. Ο/η χωρισμένος/η περνούν μια βραδιά με τους φίλους τους στα καλύτερα κλαμπ και καζίνο της πόλης και προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο στην εργένικη ζωή που τους περιμένει.
Πηγή: myreview.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate