Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Aπό Smartphones και Tablets τo 30% των bookings




Βασικό εργαλείο για την εξυπηρέτηση των τουριστών στα ταξίδια τους θα αποτελέσουν τα Smartphones και τα Tablets την επόμενη πενταετία, σύμφωνα με μελέτη Βρετανικής εταιρείας ερευνών που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα και αποκαλύπτει τις τάσεις του μέλλοντος στη σχέση τεχνολογίας και ταξιδιών. Σύμφωνα με την έρευνα τα κινητά έως το 2017 αναμένεται να αντιπροσωπεύουν ποσοστό άνω του 30% των on-line    ταξιδιωτικών πωλήσεων.

Τα αποτελέσματα της σχετικής μελέτης φωτίζουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και οι Έλληνες τουριστικοί επαγγελματίες προκειμένου να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους προορισμούς. Στην έρευνα αναφέρεται ότι τα ταξιδιωτικά γραφεία που προσφέρουν σχετικές υπηρεσίες αυξάνουν τις προσδοκίες των πελατών ακόμη και αν η χρήση των κινητών γίνεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όπως επισημαίνεται οι ταξιδιώτες έχουν πλέον μεγάλες απαιτήσεις και αναμένουν σε πραγματικό χρόνο απαντήσεις και μεγαλύτερη προσαρμογή όπου και αν βρίσκονται και οποιαδήποτε στιγμή, πριν κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι.

Μεταξύ των πρωτοπόρων εταιρειών που αξιοποιούν τις δυνατότητες των κινητών τηλεφώνων είναι η TUI Travel και η Ιntercontinental Hotels. Η TUI Travel θεωρεί ότι τα κινητά φέρνουν επανάσταση στις σχέσεις με τους πελάτες της, ενώ η Intercontinental Ηοtels προσφέρει πληροφορίες για 127 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο όπου έχει παρουσία.
KANETE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ       www.bookingolasena.gr 
πηγή: hotelandtourismnews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate